Mobilă living

Locuiți în București și aveți nevoie de mobilă pentru living, sufragerie sau camera de zi? Puteți alege dintre zeci de modele de mobilier de living modern, confecționate din PAL de calitate, în culori moderne (wenghe, fag, cireș, stejar, nuc, paltin, măr etc).

Folosim doar PAL melaminat de cea mai bună calitate și accesorii moderne. Ne selectăm furnizorii de PAL și accesorii pentru mobilă cu cea mai mare atenție, pentru o calitate fără cusur. Spațiu să aveți, că de mobila de living ne ocupăm noi.

Maravi Consulting – furnizor de mobilă de living și biblioteci la comandă pentru București și județul Ilfov – telefon 073.5218.405.

 

Comenzi mobilă living București: 0735.218.405

La Maravi, îți oferim mobilă pentru living modernă, elegantă și practică, pentru camera ta de zi.

Indiferent de forma și dimensiunile spațiului tău, vom crea un ansamblu de mobilier de living modern, cu accesorii de bună calitate, cu suficiente spații de stocare și cu elemente și accente din inox.

Lucrăm mobilier de living și camere de zi la comandă în București și împrejurimi.

Vă invităm să vedeți modelele de mobilier fabricate de noi pentru clienți din București, Mogoșoaia, Buftea și alte localități. Pentru prețuri și alte detalii, vă rugăm să ne contactați la telefon 0735218405.

Mobilier cu vitrina pentru camere de zi

Mobilier cu vitrina pentru camere de zi

Aveti aici un exemplu de mobila pentru camera de zi care a fost la moda acum cativa ani, dar care inca se mai cauta. Motivul este simplu: lipsa spatiilor de depozitare ne face sa uitam de stilul minimalist si sa mobilam sufrageria sau livingul cu piese care au cat mai...

citește mai mult
Mobila sufragerie Modern

Mobila sufragerie Modern

Mobilierul din imagine a fost special destinat folosirii la maxim a spatiului din micul apartament. Observati cum am reusit sa valorificam pana si spatiul de deasupra masinii de spalat din hol.

citește mai mult
Living Maria

Living Maria

Acesta este un exemplu de mobilier pentru living, in cele doua faze ale sale: faza de proiect si ansamblul finalizat, pozat la fata locului.

citește mai mult

Vizitati-ne pagina de Facebook acum!

Pentru mai multe modele de mobila, vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/Maravimob-Mobila-la-comanda-223349801016778/

You have Successfully Subscribed!