Mobilier medical

Aveți nevoie de mobilier medical pe comandă? Producem mobilier pentru clinici și cabinete medicale, cabinete de stomatologie, spitale și alte asemenea instituții din industria medicală.

Folosim PAL melaminat sau MDF de cea mai bună calitate și accesorii moderne, extrem de fiabile. Putem realiza sertare care se închid singure și care se pot deschide printr-o simplă apăsare. Deoarece nu au mânere, aceste corpuri de mobilier medical sunt mai puțin expuse contaminării cu virusuri, bacterii și alți agenți patogeni.

Maravi Consulting – furnizor de mobilier medical în București și județul Ilfov – telefon 073.5218.405.

 

Comenzi mobilier medical București: 0735.218.405

La Maravi, facem viața medicilor și a asitentelor medical mai ușoară.

Mobilierul medical este produs pe comandă, pe baza schițelor preliminare și a indicațiilor clientului. Pentru micșorarea riscului de contaminare, folosim sistem performante de acționare a ușilor și sertarelor.

Producem mobilier la comandă pentru clinici medicale, spitale și cabinete stomatologice în București și împrejurimi.

Vă invităm să vedeți mai jos modelele de mobilier la comandă fabricate de noi. Pentru prețuri și alte detalii, vă rugăm să ne contactați la telefon 0735218405.

Mobila pentru cabinete medicale

Mobila pentru cabinete medicale

Acesta este un cabinet medical mobilat de noi. Dulapioarele suspendate pe perete au incuietori individuale. Vitrina are usi de sticla si balamale de inox, iar blatul este asemanator cu blaturile de bucatarie. Intregul ansamblu are cant ABS si este lucrat din PAL de...

citește mai mult
Mobila pentru un birou de medic

Mobila pentru un birou de medic

Acesta este biroul unui medic, facut in intregime de Maravimob. Am folosit cant ABS si PAL de cea mai buna calitate. Mobilierul include un birou cu incuietoare si cu trei sertare, o vitrina, o comoda si un raft suspendat.

citește mai mult
Mobila pentru cabinet medical de ginecologie

Mobila pentru cabinet medical de ginecologie

Acesta este un alt cabinet medical pentru care am facut mobila. Mobilierul este compus dintr-un corp lung cu sertare si dulapioare acoperit de un blat de bucatarie, un alt corp cu chiuveta si o vitrina mica, suspendata pe perete. Ansamblul mai include si vestiarele...

citește mai mult
Mobilier pentru cabinet medical stomatologic

Mobilier pentru cabinet medical stomatologic

In vara anului 2008 am executat mobilierul pentru un cabinet stomatologic din Bucuresti. Clientul a dorit ca piesele de mobila sa aiba suficiente sertare pentru a putea depozita instrumentele si alte accesorii necesare unui cabinet medical:

citește mai mult

Vizitati-ne pagina de Facebook acum!

Pentru mai multe modele de mobila, vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/Maravimob-Mobila-la-comanda-223349801016778/

You have Successfully Subscribed!