Aceasta mobila de bucatarie a fost facuta la comanda pentru un client din Bucuresti a carui bucatarie era prea mica pentru mobila existenta in comert. In plus, clientul a dorit ca masina de spalat sa aiba un loc special sub blatul mobilierului, asa ca a trebuit sa ne orientam in asa fel incat sa ii mai rezulte si ceva spatiu de depozitare:
masina de spalat sub blat in bucatarie
Am folosit PAL melaminat de buna calitate si manere moderne si rezistente. Culorile au fost alese sa se asorteze cu restul bucatariei, desi noi credem ca ar fi fost bun si putin contrast. Chiuveta este incastrata in blat. Clientul a ales un model de chiuveta de inox anti-calcar care arata destul de bine, dupa cum se vede si din poze.

In orice caz, a iesit o mobila de bucatarie frumoasa si functionala. Compartimentul din stanga chiuvetei gliseaza in afara, asa incat accesul la tot ce este inauntru sa fie foarte usor. Chiat si obiectele din fundul dulapului sunt usor de ajuns.

bucatarie de bloc, solutie de mobilare
dulapuri bucatarie mica

Vizitati-ne pagina de Facebook acum!

Pentru mai multe modele de mobila, vizitati pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/Maravimob-Mobila-la-comanda-223349801016778/

You have Successfully Subscribed!