Mobila la comanda: Cabinete medicale

Home »  Cabinete medicale

Mobila pentru cabinete medicale

Acesta este un cabinet medical mobilat de noi. Dulapioarele suspendate pe perete au incuietori individuale. Vitrina are usi de sticla si balamale de inox, iar blatul este asemanator cu blaturile de bucatarie. Intregul ansamblu are cant ABS si este lucrat din PAL de cea mai buna calitate.

Mobila pentru un birou de medic

Acesta este biroul unui medic, facut in intregime de Maravimob. Am folosit cant ABS si PAL de cea mai buna calitate. Mobilierul include un birou cu incuietoare si cu trei sertare, o vitrina, o comoda si un raft suspendat.

Mobila pentru cabinet medical de ginecologie

Acesta este un alt cabinet medical pentru care am facut mobila. Mobilierul este compus dintr-un corp lung cu sertare si dulapioare acoperit de un blat de bucatarie, un alt corp cu chiuveta si o vitrina mica, suspendata pe perete. Ansamblul mai include si vestiarele din salonul pentru pacienti. Puteti vedea…

Mobilier pentru cabinet medical stomatologic

In vara anului 2008 am executat mobilierul pentru un cabinet stomatologic din Bucuresti. Clientul a dorit ca piesele de mobila sa aiba suficiente sertare pentru a putea depozita instrumentele si alte accesorii necesare unui cabinet medical: