Mobila la comanda: Bucatarii

Home »  Bucatarii

Bucatarie Valentin

In Bucatarii,

Mobilier ideal pentru o bucatarie open space.

Bucataria pe comanda Modern

In Bucatarii,

In anul 2009, wenghe a fost culoarea cea mai cautata pentru mobila de bucatarie. Tendinta se mentine si pentru anul 2010. Cel putin in cazul firmei nostre de mobila acest lucru este adevarat: puteti vedea in pozele de mai jos o bucatarie facuta la comanda in primele luni ale anului….

Mobila de bucatarie Eliza

In Bucatarii,

Mobila de bucatarie din imaginile de mai jos a fost facuta pe comanda in martie 2013. Clientul a dorit ca in loc de clasicele manere, sa montam o rama din aluminiu pe toata lungimea ansamblului. Cuptorul este incastrat in mobila, la o inaltime mai mare decat in cazul masinilor de…

Bucataria Cora

In Bucatarii,

Mobila de bucatarie la comanda, cu usi cu fete din MDF. Corpul de mobilier suspendat are usile facute in intregime din sticla, iar picuratoarele pentru vase sunt integrate.

Bucataria Cami – schita 3D

In Bucatarii,

Daca aveti o bucatarie foarte mica, puteti totusi sa o mobilati frumos si functional. Bucataria Cami a fost special conceputa pentru cei cu buget mic si cu spatiu restrans. Culorile se pot schimba pentru a se asorta cu faianta si cu gresia. Se poate renunta la geamurile de la dulapuri,…

Mobila de bucatarie Sorina

In Bucatarii,

Iata ce se poate face intr-o bucatarie foarte mica: mobila este moderna, cu plita integrata, iar intre plita si chiuveta mai ramane un mic spatiu de lucru. Dulapurile suspendate au fetele de usi asimetrice, ceea ce creeaza un efect de spatiu.

Mobila de bucatarie Sah

In Bucatarii,

Aceasta este o mobila la comanda pentru o bucatarie foarte mica. Culorile fetelor de usi alterneaza, oferind o nota de eleganta si stil, greu de obtinut cand nu ai la dispozitie nici spatiul si nici bugetul necesar.

Bucataria Matei

In Bucatarii,

Aceasta este o bucatarie la comanda pentru un apartament de bloc. Plita si cuptorul sunt incastrate in blat. Blatul este lucios, la fel ca si fetele de usi. Dulapurile suspendate au amortizoare. Mobila este asezata pe picioruse, iar pentru a preveni adunarea gunoaielor dedesubt, are o placa de protectie care…

Mobila de bucatarie Alesia

In Bucatarii,

O mobila de bucatarie moderna, cu loc pentru un mic televizor si pentru cuptorul cu microunde. Masa de bucatarie are picioare de inox.

Mobila de bucatarie Bucuresti

In Bucatarii,

O mobila de bucatarie clasica, cu corpuri suspendate, cu loc sub blat pentru masina de spalat, in culori asortate cu gresia si faianta.